Nutriční hodnoty (Sváteční vývar z jeleních žeber)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 377 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,51 g |
Tuky | 0,67 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,41 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,29 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 12,81 g |
– cukry | 7,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g jeleních žeber | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 větší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený |