Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Selský kotlík se žampiony a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 709 kJ /
1 365 kcal
Bílkoviny183,34 g
– z toho živočišné bílkoviny163,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,10 g
Tuky24,90 g
– nasycené13,27 g
– nenasycené9,90 g
–– mononenasycené7,90 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 31,45 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 436 mg
Sodík 438 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy90,06 g
– cukry7,96 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsní řízky Kuře prso 700 g
8 8 brambor Brambor zimní 400 g
300-400 g 300-400 g žampionů Žampion čerstvý 350 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
drůbeží vývar (podle potřeby) Vývar kuřecí
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
drcený kmín Kmín mletý
granulovaný česnek Česnek sušený
houbové koření (možno vynechat) Provensálské koření
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.