Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koleno vepřové, vařené a pečené)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 169 kJ /
279 kcal
Bílkoviny9,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,47 g
Tuky1,28 g
– nasycené0,46 g
– nenasycené0,56 g
–– mononenasycené0,21 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,00 g
Vláknina27,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,00 g
Sacharidy52,20 g
– cukry18,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno (zadní) Vepřové koleno bez kosti
3 l 3 l vody Voda 3000 ml
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
1 1 plná lžíce soli Sůl mořská
5 5 bobkových listů Bobkový list sušený
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 2 celé cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce kuřecí chilli omáčky sladké Chilli omáčka 30 ml
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.