Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 253 kJ /
300 kcal
Bílkoviny2,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky2,08 g
– nasycené0,68 g
– nenasycené0,92 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,16 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy60,00 g
– cukry56,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kotlety (nebo krkovice) Vepřová kotleta bez kosti
olej na smažení Olej řepkový
4 ks 4 ks jablek Jablko čerstvé 600 g
kečup Kečup sladký
worcesterová omáčka Worcestrová omáčka
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
citrónová šťáva (pár kapek) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.