Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 253 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 2,08 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 0,92 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 56,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety (nebo krkovice) | Vepřová kotleta bez kosti | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
4 ks 4 ks jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
kečup | Kečup sladký | |
worcesterová omáčka | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
citrónová šťáva (pár kapek) | Šťáva z citrónu |