Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie782 kJ /
187 kcal
Bílkoviny12,96 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,28 g
Tuky7,84 g
– nasycené1,86 g
– nenasycené3,68 g
–– mononenasycené2,83 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,03 g
Vláknina6,85 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy12,70 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
trošku trošku sušených hub Houby sušené směs
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
Vegeta Kořenící směs sypká
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
krupice (podle potřeby) Krupice pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.