Nutriční hodnoty (Jarní polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 782 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
Tuky | 7,84 g |
– nasycené | 1,86 g |
– nenasycené | 3,68 g |
–– mononenasycené | 2,83 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 6,85 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 12,70 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
trošku trošku sušených hub | Houby sušené směs | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
Vegeta | Kořenící směs sypká | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
krupice (podle potřeby) | Krupice pšeničná hrubá |