Nutriční hodnoty (Cibuláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 610 kJ / 2 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
Tuky | 90,30 g |
– nasycené | 13,30 g |
– nenasycené | 75,40 g |
–– mononenasycené | 64,70 g |
–– polynenasycené | 10,70 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 120,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 375,81 g |
– cukry | 290,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
90 ml 90 ml olivového oleje | Olej olivový | 90 ml |
2 kg 2 kg cibule | Cibule čerstvá | 2000 g |
150-200 g 150-200 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 175 g |
250 ml 250 ml červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 250 ml |
mořská sůl | Sůl mořská | |
černý pepř podle chuti | Pepř černý |