Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibuláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 610 kJ /
2 536 kcal
Bílkoviny29,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,00 g
Tuky90,30 g
– nasycené13,30 g
– nenasycené75,40 g
–– mononenasycené64,70 g
–– polynenasycené10,70 g
––– omega 30,09 g
Vláknina120,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 174 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy375,81 g
– cukry290,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
90 ml 90 ml olivového oleje Olej olivový 90 ml
2 kg 2 kg cibule Cibule čerstvá 2000 g
150-200 g 150-200 g hnědého cukru Cukr třtinový 175 g
250 ml 250 ml červeného vinného octa Ocet vinný červený 250 ml
mořská sůl Sůl mořská
černý pepř podle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.