Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččina fazolačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie13 017 kJ /
3 111 kcal
Bílkoviny173,84 g
– z toho živočišné bílkoviny50,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny123,84 g
Tuky104,46 g
– nasycené26,53 g
– nenasycené54,53 g
–– mononenasycené42,50 g
–– polynenasycené12,03 g
––– omega 30,44 g
Vláknina100,76 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 272 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy319,30 g
– cukry14,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg uzených žeber Vepřová žebra 1000 g
500 g 500 g velkých bílých fazolí (nebo malých) Fazole bílé 500 g
15 kuliček 15 kuliček nového koření Nové koření
5 5 bobkových listů Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
8 8 brambor Brambor zimní 400 g
1 1 smetana na vaření 12% Smetana kravská sladká 12%
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
5 l 5 l vody (podle potřeby) Voda 5000 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.