Nutriční hodnoty (Babiččina fazolačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 13 017 kJ / 3 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 123,84 g |
Tuky | 104,46 g |
– nasycené | 26,53 g |
– nenasycené | 54,53 g |
–– mononenasycené | 42,50 g |
–– polynenasycené | 12,03 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 100,76 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 319,30 g |
– cukry | 14,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg uzených žeber | Vepřová žebra | 1000 g |
500 g 500 g velkých bílých fazolí (nebo malých) | Fazole bílé | 500 g |
15 kuliček 15 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 smetana na vaření 12% | Smetana kravská sladká 12% | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
5 l 5 l vody (podle potřeby) | Voda | 5000 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |