Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na lesním ovoci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 470 kJ / 2 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 231,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 122,00 g |
– nasycené | 50,10 g |
– nenasycené | 61,30 g |
–– mononenasycené | 52,80 g |
–– polynenasycené | 8,50 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové panenky | Vepřová panenka | 1000 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 balení 1 balení sušeného ovoce "Lesní směs" | Sušené ovoce směs | |
brusinková zavařenina | Brusinky zavařené | |
na zahuštění granulovaná jíška podle potřeby | Jíška máslová | |
olej na opečení | Olej řepkový | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sušená petrželka | Petržel nať sušená |