Nutriční hodnoty (Panenští Ondrášci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 411 kJ / 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,98 g |
Tuky | 9,05 g |
– nasycené | 2,29 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 2,97 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 14,45 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 95,72 g |
– cukry | 7,42 g |
––– laktóza | 1,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středních oloupaných brambor | Brambor zimní | 400 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 lžíce 2 lžíce mléka (zhruba) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vepřová panenka | Vepřová panenka | |
sůl | Sůl mořská |