Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Černohorský rezeň - řízek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 450 kJ /
347 kcal
Bílkoviny23,18 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,42 g
Tuky16,75 g
– nasycené4,65 g
– nenasycené7,45 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené1,45 g
––– omega 30,08 g
Vláknina3,18 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy24,60 g
– cukry6,04 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků vepřové kýty (panenky, karé apod) Vepřová kýta
2 2 syrové brambory Brambor zimní 100 g
sůl Sůl mořská
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
majoránka Majoránka sušená
mleté černé koření Pepř černý mletý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml mléka (dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
hladká mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.