Nutriční hodnoty (Černohorský rezeň - řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 450 kJ / 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,42 g |
Tuky | 16,75 g |
– nasycené | 4,65 g |
– nenasycené | 7,45 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 3,18 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 24,60 g |
– cukry | 6,04 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků vepřové kýty (panenky, karé apod) | Vepřová kýta | |
2 2 syrové brambory | Brambor zimní | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
mleté černé koření | Pepř černý mletý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml mléka (dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový |