Nutriční hodnoty (Krůtí kousky na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 587 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,86 g |
Tuky | 8,68 g |
– nasycené | 3,71 g |
– nenasycené | 4,15 g |
–– mononenasycené | 2,19 g |
–– polynenasycené | 1,96 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 11,84 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 30,53 g |
– cukry | 5,77 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg krůtích řízků nebo kuřecích řízků (prsních či stehenních) | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
200 g 200 g čerstvých žampionů nebo 1 konzerva sterilovaných žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
4 dl 4 dl vývaru | Vývar masový | 400 ml |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |