Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šopronský vepřový bůček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 161 kJ /
1 712 kcal
Bílkoviny75,20 g
– z toho živočišné bílkoviny72,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,70 g
Tuky149,10 g
– nasycené38,78 g
– nenasycené78,62 g
–– mononenasycené64,03 g
–– polynenasycené14,59 g
––– omega 30,65 g
Vláknina6,78 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 307 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy15,40 g
– cukry10,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového bůčku Vepřový bok 500 g
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce červené sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
mateřídouška Mateřídouška sušená
majoránka Majoránka sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.