Nutriční hodnoty (Šopronský vepřový bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 161 kJ / 1 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 149,10 g |
– nasycené | 38,78 g |
– nenasycené | 78,62 g |
–– mononenasycené | 64,03 g |
–– polynenasycené | 14,59 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 6,78 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 15,40 g |
– cukry | 10,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
mateřídouška | Mateřídouška sušená | |
majoránka | Majoránka sušená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |