Nutriční hodnoty (Selská vepřová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 663 kJ / 5 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 366,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 363,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,65 g |
Tuky | 477,64 g |
– nasycené | 122,93 g |
– nenasycené | 249,81 g |
–– mononenasycené | 203,26 g |
–– polynenasycené | 46,56 g |
––– omega 3 | 2,13 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 2,25 g |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,26 g |
Sacharidy | 32,15 g |
– cukry | 1,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1500 g 1500 g bůčku | Vepřový bok | 1500 g |
300 - 400 g 300 - 400 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 350 g |
350 g 350 g vepřových jater | Játra vepřová | 350 g |
1 1 větší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žemle | Houska pšeničná | |
asi 1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
cibule | Cibule čerstvá | |