Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Selská vepřová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 663 kJ /
5 895 kcal
Bílkoviny366,38 g
– z toho živočišné bílkoviny363,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,65 g
Tuky477,64 g
– nasycené122,93 g
– nenasycené249,81 g
–– mononenasycené203,26 g
–– polynenasycené46,56 g
––– omega 32,13 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 2,25 g
Sodík 1,59 g
Sůl3,26 g
Sacharidy32,15 g
– cukry1,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1500 g 1500 g bůčku Vepřový bok 1500 g
300 - 400 g 300 - 400 g mletého vepřového masa Vepřová plec 350 g
350 g 350 g vepřových jater Játra vepřová 350 g
1 1 větší vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žemle Houska pšeničná
asi 1 lžíce 1 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
cibule Cibule čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.