Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé s tomatovým kaviárem, sušenými rajčaty a fetou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie515 kJ /
123 kcal
Bílkoviny7,50 g
– z toho živočišné bílkoviny7,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené6,50 g
– nenasycené3,25 g
–– mononenasycené2,75 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy0,75 g
– cukry0,75 g
––– laktóza0,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce rybího filé Treska filet
4 4 sušená rajčata v oleji okapaná Rajčata červená sušená v oleji
5 lžiček 5 lžiček tomatového kaviáru Kaviár černý solený
50 g 50 g feta Sýr feta 50 g
máslo Máslo kravské
vývar Vývar hovězí
citrónová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.