Nutriční hodnoty (Rybí filé s tomatovým kaviárem, sušenými rajčaty a fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 515 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 6,50 g |
– nenasycené | 3,25 g |
–– mononenasycené | 2,75 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 0,75 g |
– cukry | 0,75 g |
––– laktóza | 0,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
4 4 sušená rajčata v oleji okapaná | Rajčata červená sušená v oleji | |
5 lžiček 5 lžiček tomatového kaviáru | Kaviár černý solený | |
50 g 50 g feta | Sýr feta | 50 g |
máslo | Máslo kravské | |
vývar | Vývar hovězí | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |