Nutriční hodnoty (Hovězí guláš Lubika Majera)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 048 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 202,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,46 g |
Tuky | 15,06 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 7,27 g |
–– mononenasycené | 5,99 g |
–– polynenasycené | 1,28 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 20,28 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 50,70 g |
– cukry | 39,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa na guláš | Hovězí kližka | 1000 g |
1 1 polévková lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
3 3 menší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 2 velké papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
3 3 letní rajčata (nebo 200 ml pasírované rajčata) | Rajče červené čerstvé | 180 g |
velká konzerva hrášku 250 g | Hrášek zelený sterilovaný | |
2 2 velké polévkové lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
pohárek Moravanky (pouzijte jedině tuto značku) | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 pálivou feferonku | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 čajová lžička mleté papriky sladké | Paprika červená sušená | |
1 1 čajová lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
majoránka | Majoránka sušená |