Nutriční hodnoty (Koložvárske zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 666 kJ / 2 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,77 g |
Tuky | 80,70 g |
– nasycené | 37,80 g |
– nenasycené | 31,24 g |
–– mononenasycené | 27,04 g |
–– polynenasycené | 4,20 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 664 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 12,28 g |
Sacharidy | 246,65 g |
– cukry | 53,50 g |
––– laktóza | 15,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-600 g 500-600 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 550 g |
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
250 g 250 g dlouhozrnné rýže | Rýže bílá | 250 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
oravská slanina nebo sušená slanina | Špek | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |