Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koložvárske zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 666 kJ /
2 549 kcal
Bílkoviny198,17 g
– z toho živočišné bílkoviny170,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,77 g
Tuky80,70 g
– nasycené37,80 g
– nenasycené31,24 g
–– mononenasycené27,04 g
–– polynenasycené4,20 g
––– omega 30,59 g
Vláknina25,35 g
Cholesterol 664 mg
Sodík 4,98 g
Sůl12,28 g
Sacharidy246,65 g
– cukry53,50 g
––– laktóza15,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 550 g
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
250 g 250 g dlouhozrnné rýže Rýže bílá 250 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
oravská slanina nebo sušená slanina Špek
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.