Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vlašský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 055 kJ /
730 kcal
Bílkoviny32,46 g
– z toho živočišné bílkoviny27,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,46 g
Tuky45,51 g
– nasycené21,11 g
– nenasycené24,11 g
–– mononenasycené6,06 g
–– polynenasycené18,06 g
––– omega 30,05 g
Vláknina12,25 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,00 g
Sacharidy43,95 g
– cukry10,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 velké brambory Brambor zimní 175 g
3-4 3-4 větší sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
300 g 300 g šunkového salámu Měkký salám 300 g
1 1 tatarka Tatarská omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.