Nutriční hodnoty (Vlašský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 055 kJ / 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,46 g |
Tuky | 45,51 g |
– nasycené | 21,11 g |
– nenasycené | 24,11 g |
–– mononenasycené | 6,06 g |
–– polynenasycené | 18,06 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 12,25 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 43,95 g |
– cukry | 10,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 velké brambory | Brambor zimní | 175 g |
3-4 3-4 větší sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
300 g 300 g šunkového salámu | Měkký salám | 300 g |
1 1 tatarka | Tatarská omáčka |