Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta z cukroví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie80 kJ /
19 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy4,80 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Stává se Vám, že o vánocích zmizí z talíře jen to nejoblíbenější cukroví? A to ostatní korá a tvrdne na talířku tak dlouho, až se vyhodí. Já takové cukroví schovávám do extra krabice, abych ho později využila. Příjde mi nefér vyhazovat cukroví. Takže zbytky cukroví nevyhazujte a upečte si z něj dobrou buchtu.
Zbytky cukroví
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
vaječný koňak - nemusí být Likér vaječný
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
Olej na vymazání plechu Olej řepkový
strouhanka na vysypání plechu Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.