Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 387 kJ /
571 kcal
Bílkoviny51,85 g
– z toho živočišné bílkoviny47,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,40 g
Tuky32,40 g
– nasycené11,72 g
– nenasycené14,81 g
–– mononenasycené11,60 g
–– polynenasycené3,21 g
––– omega 30,11 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 726 mg
Sodík 1,39 g
Sůl3,28 g
Sacharidy12,90 g
– cukry11,15 g
––– laktóza4,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g zmražených fazolek Fazolky čerstvé 200 g
70 g 70 g sýr eidam Sýr kravský tvrdý 30% 70 g
2-3 2-3 vejce -podle velikosti Vejce slepičí 175 g
50 g 50 g šunky nebo jiné uzeniny Šunka vepřová vařená 50 g
trošku trošku koření Kuře 7 bylin Provensálské koření
sůl Sůl mořská
2-3 2-3 polévkové lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.