Nutriční hodnoty (Fazolková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 387 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 32,40 g |
– nasycené | 11,72 g |
– nenasycené | 14,81 g |
–– mononenasycené | 11,60 g |
–– polynenasycené | 3,21 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 726 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 3,28 g |
Sacharidy | 12,90 g |
– cukry | 11,15 g |
––– laktóza | 4,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g zmražených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
70 g 70 g sýr eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
2-3 2-3 vejce -podle velikosti | Vejce slepičí | 175 g |
50 g 50 g šunky nebo jiné uzeniny | Šunka vepřová vařená | 50 g |
trošku trošku koření Kuře 7 bylin | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 2-3 polévkové lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení | Olej řepkový |