Nutriční hodnoty (Povánoční dietka 1. den)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 149 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
Tuky | 36,90 g |
– nasycené | 4,80 g |
– nenasycené | 28,95 g |
–– mononenasycené | 8,10 g |
–– polynenasycené | 20,85 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 27,45 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 nových brambor ve slupce typ A, přílohové, s jemnou slupkou | Brambor raný | |
300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
6 plátků 6 plátků uzeného masa - 300 grm z plece nebo kýty ne krkovice | Vepřová plec uzená | |
3 pl 3 pl tatarské omáčky - nemusí být | Tatarská omáčka | 45 g |
bylinková sůl | Sůl bylinková |