Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povánoční dietka 1. den)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 149 kJ /
514 kcal
Bílkoviny11,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,20 g
Tuky36,90 g
– nasycené4,80 g
– nenasycené28,95 g
–– mononenasycené8,10 g
–– polynenasycené20,85 g
––– omega 30,45 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 399 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy27,45 g
– cukry6,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 nových brambor ve slupce typ A, přílohové, s jemnou slupkou Brambor raný
300 g 300 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 300 g
6 plátků 6 plátků uzeného masa - 300 grm z plece nebo kýty ne krkovice Vepřová plec uzená
3 pl 3 pl tatarské omáčky - nemusí být Tatarská omáčka 45 g
bylinková sůl Sůl bylinková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.