Nutriční hodnoty (Červená řepa se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 409 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,80 g |
Tuky | 4,48 g |
– nasycené | 1,16 g |
– nenasycené | 2,46 g |
–– mononenasycené | 0,68 g |
–– polynenasycené | 1,78 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 55,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,63 g |
Sůl | 31,00 g |
Sacharidy | 197,50 g |
– cukry | 162,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vařené řepy | Červená řepa čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg čerstvého bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |
750 ml 750 ml vody | Voda | 750 ml |
2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
2,5 lžíce 2,5 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 30 g |