Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 409 kJ /
1 054 kcal
Bílkoviny31,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,80 g
Tuky4,48 g
– nasycené1,16 g
– nenasycené2,46 g
–– mononenasycené0,68 g
–– polynenasycené1,78 g
––– omega 30,00 g
Vláknina55,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,63 g
Sůl31,00 g
Sacharidy197,50 g
– cukry162,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vařené řepy Červená řepa čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg čerstvého bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1000 g
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
250 ml 250 ml octa Ocet lihový 250 ml
750 ml 750 ml vody Voda 750 ml
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g
2,5 lžíce 2,5 lžíce cukru krupice Cukr bílý 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.