Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Věnečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 693 kJ /
4 946 kcal
Bílkoviny107,96 g
– z toho živočišné bílkoviny87,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,48 g
Tuky298,72 g
– nasycené145,56 g
– nenasycené135,32 g
–– mononenasycené109,00 g
–– polynenasycené26,32 g
––– omega 32,07 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 2,12 g
Sodík 1,16 g
Sůl2,62 g
Sacharidy452,80 g
– cukry204,60 g
––– laktóza50,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g ztuženého tuku Iva Margarín 120 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
sůl Sůl mořská
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.