Nutriční hodnoty (Věnečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 693 kJ / 4 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,48 g |
Tuky | 298,72 g |
– nasycené | 145,56 g |
– nenasycené | 135,32 g |
–– mononenasycené | 109,00 g |
–– polynenasycené | 26,32 g |
––– omega 3 | 2,07 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 2,12 g |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 452,80 g |
– cukry | 204,60 g |
––– laktóza | 50,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g ztuženého tuku Iva | Margarín | 120 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |