Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstoviny a brambory zapečené s pórkem a nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 629 kJ /
2 780 kcal
Bílkoviny106,80 g
– z toho živočišné bílkoviny68,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,24 g
Tuky142,73 g
– nasycené71,76 g
– nenasycené60,61 g
–– mononenasycené44,47 g
–– polynenasycené16,15 g
––– omega 30,90 g
Vláknina20,99 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 4,49 g
Sůl10,83 g
Sacharidy258,78 g
– cukry21,55 g
––– laktóza9,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 sáčku 1/2 sáčku jakýchkoliv těstovin Těstoviny pšeničné 250 g
6 6 středních brambor Brambor zimní 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 celý pórek Pórek čerstvý
150 g 150 g měkkého salámu Měkký salám 150 g
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
200 ml 200 ml 12% smetany (nebo mléka) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
3 strouzky 3 strouzky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.