Nutriční hodnoty (Těstoviny a brambory zapečené s pórkem a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 629 kJ / 2 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,24 g |
Tuky | 142,73 g |
– nasycené | 71,76 g |
– nenasycené | 60,61 g |
–– mononenasycené | 44,47 g |
–– polynenasycené | 16,15 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 20,99 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 10,83 g |
Sacharidy | 258,78 g |
– cukry | 21,55 g |
––– laktóza | 9,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 sáčku 1/2 sáčku jakýchkoliv těstovin | Těstoviny pšeničné | 250 g |
6 6 středních brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 celý pórek | Pórek čerstvý | |
150 g 150 g měkkého salámu | Měkký salám | 150 g |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
200 ml 200 ml 12% smetany (nebo mléka) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
3 strouzky 3 strouzky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |