Nutriční hodnoty (Brambory s lečem a vepřovým masem zapečené v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 687 kJ / 2 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,82 g |
Tuky | 28,34 g |
– nasycené | 4,29 g |
– nenasycené | 17,50 g |
–– mononenasycené | 13,84 g |
–– polynenasycené | 3,66 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 61,16 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 11,80 g |
Sacharidy | 297,86 g |
– cukry | 29,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | 500 g |
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
520 g 520 g zavařeného leča | Zelenina směs sterilovaná | 520 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
sušený libeček | Libeček sušený | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
cukr | Cukr bílý |