Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s lečem a vepřovým masem zapečené v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 687 kJ /
2 076 kcal
Bílkoviny128,82 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,82 g
Tuky28,34 g
– nasycené4,29 g
– nenasycené17,50 g
–– mononenasycené13,84 g
–– polynenasycené3,66 g
––– omega 30,85 g
Vláknina61,16 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 4,82 g
Sůl11,80 g
Sacharidy297,86 g
– cukry29,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí 500 g
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
520 g 520 g zavařeného leča Zelenina směs sterilovaná 520 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
grilovací koření Grilovací koření
sušený libeček Libeček sušený
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.