Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chalupářské páje zapečené v bramborách a sýru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 282 kJ /
2 696 kcal
Bílkoviny209,28 g
– z toho živočišné bílkoviny191,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,63 g
Tuky134,83 g
– nasycené60,89 g
– nenasycené51,69 g
–– mononenasycené33,11 g
–– polynenasycené18,58 g
––– omega 30,76 g
Vláknina22,69 g
Cholesterol 754 mg
Sodík 2,34 g
Sůl6,89 g
Sacharidy151,30 g
– cukry21,05 g
––– laktóza5,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 velká petržel Petržel kořenová čerstvá
750 g 750 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 750 g
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 8 g
400 ml 400 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 400 ml
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
2 lžíce 2 lžíce worcestrové omáčky Worcestrová omáčka 30 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 37.5 ml
125 g 125 g strouhaného parmazánu (nebo Čedaru) Parmezán 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.