Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Languedocká tapenada)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 260 kJ /
779 kcal
Bílkoviny49,40 g
– z toho živočišné bílkoviny45,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky58,20 g
– nasycené10,68 g
– nenasycené43,75 g
–– mononenasycené35,86 g
–– polynenasycené7,89 g
––– omega 31,00 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 5,10 g
Sůl12,29 g
Sacharidy10,04 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g černých oliv typu Kalamata Olivy čerstvé zralé 200 g
80 g 80 g ančoviček v slaném nálevu Ančovičky v oleji 80 g
100 g 100 g tuňáka Tuňák filet 100 g
80 g 80 g kapar v náleve Kapary 80 g
1/2 1/2 čerstvé chilli papriky Chilli paprička čerstvá
1 pl 1 pl panenského olivového oleje Olej olivový 20 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.