Nutriční hodnoty (Mrkvová pomazánka s křenem a zeleninový salát s krabem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 181 kJ / 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,64 g |
Tuky | 15,86 g |
– nasycené | 7,50 g |
– nenasycené | 6,99 g |
–– mononenasycené | 3,88 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 2,45 g |
Vláknina | 5,82 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 359 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 27,56 g |
– cukry | 22,06 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžička 1 lžička křenu (použil jsem zavařený) | Křen čerstvý | 1 g |
kari | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
200 g 200 g krabího masa | Krab maso čerstvé | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
pepř | Pepř černý | |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |