Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkový štrúdl s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 956 kJ /
4 053 kcal
Bílkoviny93,74 g
– z toho živočišné bílkoviny43,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,10 g
Tuky222,45 g
– nasycené83,67 g
– nenasycené122,50 g
–– mononenasycené96,16 g
–– polynenasycené26,34 g
––– omega 32,13 g
Vláknina33,40 g
Cholesterol 649 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,76 g
Sacharidy402,18 g
– cukry120,00 g
––– laktóza1,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
4 4 větší jablka Jablko čerstvé 600 g
lžička lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá
250 g 250 g mletých škvarků Škvarky 250 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 37.5 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 mleté hřebíčky Hřebíček
lžíce lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
lžíce lžíce skořice na posypání jablek Skořice ceylonská
50 g 50 g cukru na posypání jablek Jablko čerstvé 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.