Nutriční hodnoty (Škvarkový štrúdl s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 956 kJ / 4 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,10 g |
Tuky | 222,45 g |
– nasycené | 83,67 g |
– nenasycené | 122,50 g |
–– mononenasycené | 96,16 g |
–– polynenasycené | 26,34 g |
––– omega 3 | 2,13 g |
Vláknina | 33,40 g |
Cholesterol | 649 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 402,18 g |
– cukry | 120,00 g |
––– laktóza | 1,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
4 4 větší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
lžička lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
250 g 250 g mletých škvarků | Škvarky | 250 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 37.5 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 2 mleté hřebíčky | Hřebíček | |
lžíce lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
lžíce lžíce skořice na posypání jablek | Skořice ceylonská | |
50 g 50 g cukru na posypání jablek | Jablko čerstvé | 50 g |