Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jizerské tvarohovo-bramborové placky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 879 kJ /
1 644 kcal
Bílkoviny91,52 g
– z toho živočišné bílkoviny66,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,66 g
Tuky38,49 g
– nasycené16,60 g
– nenasycené13,68 g
–– mononenasycené11,17 g
–– polynenasycené2,51 g
––– omega 30,23 g
Vláknina20,79 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 419 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy222,53 g
– cukry47,22 g
––– laktóza16,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 450 g 450 g den předem uvařených brambor Brambor zimní 450 g
30 g 30 g malých rozinek (neměly by to být sultánky) Rozinky 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
špetka špetka soli Sůl mořská
asi 75 g 75 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 75 g
450 g 450 g tvarohu (já dala nízkotučný) Tvaroh polotučný 450 g
4 lžíce 4 lžíce cukru krupičky Krupice pšeničná jemná 60 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
kůra z 1 1 dobře omytého citrónu nebo sušená citronová kůra Citrón čerstvý 90 g
olej na smažení Olej řepkový
povidla Povidla
skořicový cukr Cukr skořicový
šlehačka Šlehačka 35%
sladký tvaroh Tvaroh polotučný
třešňový kompot Třešně zavařené
rostlinnou šlehačku Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.