Nutriční hodnoty (Chutná zelňačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 721 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,48 g |
Tuky | 32,50 g |
– nasycené | 20,26 g |
– nenasycené | 11,08 g |
–– mononenasycené | 6,06 g |
–– polynenasycené | 5,02 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,15 g |
Sacharidy | 56,37 g |
– cukry | 26,33 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
2 l 2 l vývaru | Vývar masový | 2000 ml |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1 1 klobása | Klobása | |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
kmín | Kmín | |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |