Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masové holandské koule s květákem Stenly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie22 890 kJ /
5 471 kcal
Bílkoviny291,08 g
– z toho živočišné bílkoviny283,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,96 g
Tuky439,38 g
– nasycené161,69 g
– nenasycené202,45 g
–– mononenasycené167,36 g
–– polynenasycené35,10 g
––– omega 31,65 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,90 g
Sodík 3,46 g
Sůl7,94 g
Sacharidy82,90 g
– cukry30,30 g
––– laktóza18,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg mletého bůčku Vepřový bok 1000 g
400 g 400 g strouhané Goudy (Eidam) Gouda 45% t. v s. 400 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř bílý špetka špetka Pepř bílý
tuk na vymazání pekáčku Margarín
2 2 velké cibule nakrájené na plátky Cibule čerstvá 140 g
1 1 menší blanšírovaný květák Květák čerstvý
6 6 středních oloupaných a nahrubo nastrouhaných brambor Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská
kmín drcený špetka špetka Kmín mletý
3 3 polévkové lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 2 polévkové lžíce kečupu Kečup sladký
dle chuti Cayenského pepře nebo Tabaska Chilli paprička mletá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.