Nutriční hodnoty (Višně v čokoládě aneb domácí bonboniéra II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 984 kJ / 1 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,40 g |
Tuky | 115,40 g |
– nasycené | 51,00 g |
– nenasycené | 55,20 g |
–– mononenasycené | 41,80 g |
–– polynenasycené | 13,40 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 185,20 g |
– cukry | 170,60 g |
––– laktóza | 10,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tmavé čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
100 g 100 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 100 g |
60 g 60 g 100% tuku (IVA, Omega) | Margarín | 60 g |
30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
višně naložené v rumu | Višně čerstvé |