Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Višně v čokoládě aneb domácí bonboniéra II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 984 kJ /
1 908 kcal
Bílkoviny21,40 g
– z toho živočišné bílkoviny3,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,40 g
Tuky115,40 g
– nasycené51,00 g
– nenasycené55,20 g
–– mononenasycené41,80 g
–– polynenasycené13,40 g
––– omega 30,60 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy185,20 g
– cukry170,60 g
––– laktóza10,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g tmavé čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 200 g
100 g 100 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 100 g
60 g 60 g 100% tuku (IVA, Omega) Margarín 60 g
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
višně naložené v rumu Višně čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.