Nutriční hodnoty (Ovocné kuře na pálence se sýrovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 503 kJ / 1 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,11 g |
Tuky | 77,18 g |
– nasycené | 49,87 g |
– nenasycené | 25,76 g |
–– mononenasycené | 22,02 g |
–– polynenasycené | 3,74 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 245 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 139,30 g |
– cukry | 87,23 g |
––– laktóza | 7,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 kuřecích stehen vykostěných | Kuře stehno s kůží | |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
máslo (na pánev a do zapékací misky) | Máslo kravské | |
1 lžička 1 lžička přírodního třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce slivovice | Slivovice | |
5 lžic 5 lžic smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
4-5 lžic 4-5 lžic strouhanky (nejlépe kukuřičné) | Strouhanka pšeničná | 67.5 g |
20 dkg 20 dkg sýru ementál | Ementál | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený |