Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 933 kJ /
2 852 kcal
Bílkoviny77,90 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky43,80 g
– nasycené10,30 g
– nenasycené21,10 g
–– mononenasycené14,60 g
–– polynenasycené6,50 g
––– omega 30,44 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 620 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy532,10 g
– cukry315,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
300 g 300 g cukru Cukr bílý 300 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.