Nutriční hodnoty (Šlehačková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 933 kJ / 2 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 43,80 g |
– nasycené | 10,30 g |
– nenasycené | 21,10 g |
–– mononenasycené | 14,60 g |
–– polynenasycené | 6,50 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 620 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 532,10 g |
– cukry | 315,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |