Nutriční hodnoty (Šup - šup buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 101 kJ / 4 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,00 g |
Tuky | 137,24 g |
– nasycené | 36,38 g |
– nenasycené | 88,80 g |
–– mononenasycené | 60,00 g |
–– polynenasycené | 28,80 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 611,80 g |
– cukry | 321,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
30 dkg 30 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 300 g |
15 dkg 15 dkg hery | Margarín | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 sklenice 1 sklenice kompotu i s nálevem (lepší je drobnější ovoce, nebo větší pokrájet na kousky) | Meruňka zavařená | |
kokos na posypání | Kokos strouhaný |