Nutriční hodnoty (Jednoduchý jablkový moučník bez tuku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 651 kJ / 2 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,20 g |
Tuky | 26,72 g |
– nasycené | 6,40 g |
– nenasycené | 12,46 g |
–– mononenasycené | 8,74 g |
–– polynenasycené | 3,72 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 510,70 g |
– cukry | 284,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
25 dkg 25 dkg cukru | Cukr bílý | 250 g |
30 dkg 30 dkg jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
30 dkg 30 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |