Nutriční hodnoty (Rychlá pudinková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 790 kJ / 3 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,80 g |
Tuky | 145,33 g |
– nasycené | 22,62 g |
– nenasycené | 108,34 g |
–– mononenasycené | 77,88 g |
–– polynenasycené | 30,46 g |
––– omega 3 | 8,39 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 470,75 g |
– cukry | 238,75 g |
––– laktóza | 36,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
4 lžíce 4 lžíce krupicového Cukru | Cukr bílý | 48 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |