Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák v těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 089 kJ /
499 kcal
Bílkoviny30,71 g
– z toho živočišné bílkoviny24,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,55 g
Tuky19,22 g
– nasycené5,87 g
– nenasycené8,53 g
–– mononenasycené6,51 g
–– polynenasycené2,02 g
––– omega 30,13 g
Vláknina2,30 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 291 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy49,70 g
– cukry12,80 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák (předvařený a rozebraný na růžičky) Květák čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
4-6 lžic 4-6 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
1 hrst 1 hrst strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30%
1 lžička 1 lžička sušené petržele Petržel nať sušená 5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.