Nutriční hodnoty (Květák v těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 089 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,55 g |
Tuky | 19,22 g |
– nasycené | 5,87 g |
– nenasycené | 8,53 g |
–– mononenasycené | 6,51 g |
–– polynenasycené | 2,02 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 2,30 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 291 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 49,70 g |
– cukry | 12,80 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák (předvařený a rozebraný na růžičky) | Květák čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
4-6 lžic 4-6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
1 hrst 1 hrst strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 lžička 1 lžička sušené petržele | Petržel nať sušená | 5 g |
sůl | Sůl mořská |