Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapusta zapékaná s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 513 kJ /
1 796 kcal
Bílkoviny119,20 g
– z toho živočišné bílkoviny102,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,24 g
Tuky113,07 g
– nasycené43,15 g
– nenasycené59,12 g
–– mononenasycené46,70 g
–– polynenasycené12,42 g
––– omega 30,61 g
Vláknina28,14 g
Cholesterol 830 mg
Sodík 749 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy63,60 g
– cukry27,62 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka kapusty Kapusta hlávková čerstvá 700 g
500 g 500 g mletého masa (zmes bravčové a hovädzie) Vepřový ořez 500 g
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
mletá paprika Paprika červená sušená
černý pepř Pepř černý
trochu trochu majoránky Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
asi 0,5 dcl asi 0,5 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sušený česnek Česnek sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.