Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčková bábovka s jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 437 kJ /
4 407 kcal
Bílkoviny85,14 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,60 g
Tuky156,95 g
– nasycené17,63 g
– nenasycené125,58 g
–– mononenasycené88,67 g
–– polynenasycené36,91 g
––– omega 310,40 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 533 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy653,95 g
– cukry286,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnek 1/2 hrnek oleje Olej řepkový 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 balení 1 balení prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
skořicový cukr Cukr skořicový
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.