Nutriční hodnoty (Hrníčková bábovka s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 437 kJ / 4 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,60 g |
Tuky | 156,95 g |
– nasycené | 17,63 g |
– nenasycené | 125,58 g |
–– mononenasycené | 88,67 g |
–– polynenasycené | 36,91 g |
––– omega 3 | 10,40 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 653,95 g |
– cukry | 286,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnek 1/2 hrnek oleje | Olej řepkový | 125 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 balení 1 balení prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |