Nutriční hodnoty (Bábovka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 777 kJ / 3 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,40 g |
Tuky | 141,39 g |
– nasycené | 35,06 g |
– nenasycené | 96,39 g |
–– mononenasycené | 65,80 g |
–– polynenasycené | 30,59 g |
––– omega 3 | 2,08 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 492,60 g |
– cukry | 239,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
190 g 190 g Hery | Margarín | 190 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 rovná lžíce skořice | Skořice ceylonská | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |