Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 777 kJ /
3 532 kcal
Bílkoviny62,44 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,40 g
Tuky141,39 g
– nasycené35,06 g
– nenasycené96,39 g
–– mononenasycené65,80 g
–– polynenasycené30,59 g
––– omega 32,08 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 545 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy492,60 g
– cukry239,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g oloupaných jablek Jablko čerstvé 350 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
190 g 190 g Hery Margarín 190 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 1 rovná lžíce skořice Skořice ceylonská
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.