Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Athénská jehla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 776 kJ /
903 kcal
Bílkoviny93,10 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,10 g
Tuky27,42 g
– nasycené4,75 g
– nenasycené18,14 g
–– mononenasycené13,01 g
–– polynenasycené5,14 g
––– omega 30,98 g
Vláknina21,89 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy62,28 g
– cukry34,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového masa Vepřová kýta 400 g
1 lžíce 1 lžíce koření gyros Provensálské koření 15 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
slanina Špek
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.