Nutriční hodnoty (Athénská jehla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 776 kJ / 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,10 g |
Tuky | 27,42 g |
– nasycené | 4,75 g |
– nenasycené | 18,14 g |
–– mononenasycené | 13,01 g |
–– polynenasycené | 5,14 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 21,89 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 62,28 g |
– cukry | 34,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce koření gyros | Provensálské koření | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
slanina | Špek | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |