Nutriční hodnoty (Buřtgulášek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 589 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,15 g |
Tuky | 101,86 g |
– nasycené | 60,14 g |
– nenasycené | 40,14 g |
–– mononenasycené | 15,04 g |
–– polynenasycené | 25,10 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 45,72 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 280,85 g |
– cukry | 21,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
1/2 kg 1/2 kg buřtů (salám, párek) | Párek vepřový | 500 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
paprika sladká | Paprika červená sušená | |
paprika pálivá | Paprika pálivá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
olej | Olej řepkový | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |