Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buřtgulášek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 589 kJ /
2 531 kcal
Bílkoviny103,15 g
– z toho živočišné bílkoviny70,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,15 g
Tuky101,86 g
– nasycené60,14 g
– nenasycené40,14 g
–– mononenasycené15,04 g
–– polynenasycené25,10 g
––– omega 30,15 g
Vláknina45,72 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 4,20 g
Sůl10,00 g
Sacharidy280,85 g
– cukry21,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
1/2 kg 1/2 kg buřtů (salám, párek) Párek vepřový 500 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
paprika sladká Paprika červená sušená
paprika pálivá Paprika pálivá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
olej Olej řepkový
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.