Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Semifreda - moje první)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 151 kJ /
2 665 kcal
Bílkoviny65,46 g
– z toho živočišné bílkoviny49,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,06 g
Tuky114,78 g
– nasycené59,48 g
– nenasycené40,72 g
–– mononenasycené34,15 g
–– polynenasycené6,57 g
––– omega 30,89 g
Vláknina7,78 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 579 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy338,70 g
– cukry178,50 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 celých vajec pokojové teploty Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru písek (do husté pěny a poté vmíchám zbytek) Cukr bílý 150 g
150 g 150 g mouky polohrubé Mouka pšeničná polohrubá 150 g
kakao Kakao prášek
1 lžíce 1 lžíce škrobu (nebo vanilkového pudinkového prášku) Bramborový škrob 15 g
180 g 180 g jahodového kompotu bez nálevu Jahody zavařené 180 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1/2 1/2 želatinového ztužovače za studena Ztužovač želatinový
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
cukr (podle chuti) Cukr bílý
50 ml 50 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 50 ml
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
ztužovač šlehačky (podle potřeby) Ztužovač šlehačky
1 1 tvaroh Tvaroh polotučný
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
mléko (podle potřeby na uvaření hustého pudinku) Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
nastrouhaná čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.