Nutriční hodnoty (Semifreda - moje první)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 151 kJ / 2 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,06 g |
Tuky | 114,78 g |
– nasycené | 59,48 g |
– nenasycené | 40,72 g |
–– mononenasycené | 34,15 g |
–– polynenasycené | 6,57 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 7,78 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 579 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 338,70 g |
– cukry | 178,50 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 celých vajec pokojové teploty | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g cukru písek (do husté pěny a poté vmíchám zbytek) | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
kakao | Kakao prášek | |
1 lžíce 1 lžíce škrobu (nebo vanilkového pudinkového prášku) | Bramborový škrob | 15 g |
180 g 180 g jahodového kompotu bez nálevu | Jahody zavařené | 180 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1/2 1/2 želatinového ztužovače za studena | Ztužovač želatinový | |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
50 ml 50 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
ztužovač šlehačky (podle potřeby) | Ztužovač šlehačky | |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
mléko (podle potřeby na uvaření hustého pudinku) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
nastrouhaná čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% |