Nutriční hodnoty (Bramborové placky jemné se špaldou a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 617 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 34,15 g |
– nasycené | 12,97 g |
– nenasycené | 16,08 g |
–– mononenasycené | 8,60 g |
–– polynenasycené | 7,48 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,49 g |
Sacharidy | 37,80 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké uvařené a studené brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g nastrouhaného Junioru (nemusí být) | Měkký salám | 100 g |
100 100 nastrouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
špaldová krupice hrubá (kolik bude třeba na těsto, aby se dalo vykrajovat) | Krupice špaldová hrubá | |
nadrobno nakrájená petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/3 kelímku 1/3 kelímku tvarohu | Tvaroh polotučný | 83.3333358168602 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná |