Nutriční hodnoty (Ovocné řezy s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 15 150 kJ / 3 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
Tuky | 56,74 g |
– nasycené | 21,78 g |
– nenasycené | 22,70 g |
–– mononenasycené | 17,60 g |
–– polynenasycené | 5,10 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 727 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 656,40 g |
– cukry | 502,00 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
8 lžic 8 lžic vody | Voda | 144 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
0,5 kg 0,5 kg mrazeného ovoce (já jsem použila meruňky, může být rybíz, jahody, borůvky apod.) | Jahody mražené | 500 g |
vanilkový pudink | Puding v prášku | |
100 g 100 g krystalového cukru | Cukr bílý | 100 g |
troška vody | Voda | |
0,5 kg 0,5 kg tvarohu (termizovaný) | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 čirá želatina (já jsem použila plátkovu) | Želatina vepřová | |
nastrouhaná čokoláda na ozdobu | Čokoláda mléčná 30% |