Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocné řezy s tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie15 150 kJ /
3 621 kcal
Bílkoviny113,22 g
– z toho živočišné bílkoviny89,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,50 g
Tuky56,74 g
– nasycené21,78 g
– nenasycené22,70 g
–– mononenasycené17,60 g
–– polynenasycené5,10 g
––– omega 30,26 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 727 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy656,40 g
– cukry502,00 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
8 lžic 8 lžic vody Voda 144 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
0,5 kg 0,5 kg mrazeného ovoce (já jsem použila meruňky, může být rybíz, jahody, borůvky apod.) Jahody mražené 500 g
vanilkový pudink Puding v prášku
100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
troška vody Voda
0,5 kg 0,5 kg tvarohu (termizovaný) Tvaroh polotučný 500 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 čirá želatina (já jsem použila plátkovu) Želatina vepřová
nastrouhaná čokoláda na ozdobu Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.