Nutriční hodnoty (Sýrový špíz se čtyřmi druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 178 kJ / 1 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 134,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 94,20 g |
– nasycené | 54,31 g |
– nenasycené | 33,50 g |
–– mononenasycené | 29,30 g |
–– polynenasycené | 4,20 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 7,06 g |
Sůl | 17,65 g |
Sacharidy | 22,67 g |
– cukry | 21,27 g |
––– laktóza | 21,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
1 balíček 1 balíček Olomouckých tvarůžků | Tvarůžky | 100 g |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
150 g 150 g Eidamu nebo Goudy | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 polévková lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1,5 dl 1,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
trochu trochu strouhaného sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská |