Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 730 kJ / 3 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,24 g |
Tuky | 124,64 g |
– nasycené | 71,83 g |
– nenasycené | 45,03 g |
–– mononenasycené | 38,92 g |
–– polynenasycené | 6,12 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 437,28 g |
– cukry | 201,88 g |
––– laktóza | 22,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
trochu trochu prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkového cukr | Cukr bílý | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
mandlové lupínky | Mandle loupané | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |