Nutriční hodnoty (Rozkvetlý jahodový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 420 kJ / 6 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 367,11 g |
– nasycené | 217,77 g |
– nenasycené | 130,80 g |
–– mononenasycené | 117,60 g |
–– polynenasycené | 13,20 g |
––– omega 3 | 1,37 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 2,56 g |
Sodík | 910 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 637,95 g |
– cukry | 420,75 g |
––– laktóza | 39,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
300 g 300 g cukr krupice | Cukr bílý | 300 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
pečicí papír | ||
750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
3 3 jahodové pudinky (nejlepší jsou od Dr.Oetker) | Puding v prášku | |
75 g 75 g cukr krupice | Cukr bílý | 75 g |
375 g 375 g másla | Máslo kravské | 375 g |
jahody | Jahody čerstvé | |
jahodová marmeláda | Marmeláda jahodová | |
rum | Rum | |
bílá čokoláda | Čokoláda mléčná 25% | |
marcipánová hmota | Marcipán | |
potravinářské barvivo červené | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
potravinářské barvivo zelené | E142 - Zeleň S | |
strouhaný kokos | Kokos strouhaný |