Nutriční hodnoty (Špecle se zeleninkou a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 047 kJ / 2 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 237,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 192,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 35,68 g |
– nasycené | 9,32 g |
– nenasycené | 17,18 g |
–– mononenasycené | 11,91 g |
–– polynenasycené | 5,27 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 732 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 335,50 g |
– cukry | 13,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
450 g 450 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 450 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej nejlépe olivový | Olej řepkový | |
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
hrášek | Hrášek zelený | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
1 1 polévková lžíce koření Gyros | Provensálské koření |