Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špecle se zeleninkou a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 047 kJ /
2 640 kcal
Bílkoviny237,54 g
– z toho živočišné bílkoviny192,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,00 g
Tuky35,68 g
– nasycené9,32 g
– nenasycené17,18 g
–– mononenasycené11,91 g
–– polynenasycené5,27 g
––– omega 31,42 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 732 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy335,50 g
– cukry13,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 dcl 1 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
450 g 450 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 450 g
sůl Sůl mořská
olej nejlépe olivový Olej řepkový
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
hrášek Hrášek zelený
mrkev Mrkev čerstvá
čerstvá paprika Paprika červená čerstvá
1 1 polévková lžíce koření Gyros Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.